Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت،  ۲۸ هزار و ۸۶۹ نفر در بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد مختص دانشگاهیان وزارت بهداشت ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۲۰ هزار و ۴۳۳ نفر کارمند، هزار و ۴۰۸ نفر عضو هیأت علمی و هفت هزار و ۲۸ نفر دانشجو هستند.

آخرین مهلت جهت ثبت نام در این دوره از جشنواره تا پایان شهریور ماه جاری اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش آوایی شامل ترجمه‌خوانی، قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ سوره حجرات، حفظ ۳ جزء پیوسته، حفظ ۵ جزء پیوسته، حفظ ۱۰ جزء پیوسته، حفظ ۲۰ جزء پیوسته، حفظ کُل قرآن، اذان، دعا و مناجات‌خوانی، آیین سخنوری و همخوانی و تواشیح است.

لازم است فایل تصویری به انضمام فایل صوتی نفرات اول مرحله دانشگاهی در رشته‌های حفظ (۵ جزء، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل) و قرائت (تحقیق و ترتیل)، اذان، دعا و مناجات‌خوانی، آیین سخنوری و فایل صوتی و تصویری گروه اول رشته همخوانی و تواشیح علاوه بر اینکه در سامانه ثبت نام جشنواره بارگزاری می‌شود، در قالب CD به دبیرخانه جشنواره ارسال شود تا دبیرخانه نسبت به بررسی غیر حضوری آثار اقدام کند و افراد واجد شرایط جهت حضور در مرحله نهایی (فینال) کشوری تعیین شوند.

بخش معارفی این دوره از جشنواره نیز شامل آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی قرآنی، نماز است.

بخش پژوهشی نیز شامل مقاله‌نویسی در حوزه های مولفه های اقتصاد مقاومتی، جهاد و شهادت، حیات طیبه از نگاه قرآن و عترت، قرآن و سلامت است. همچنین در این بخش تألیف  و ترجمه کتاب، بررسی و نقد کتاب، تلخیص کتاب مدنظر قرار دارد.

این رشته ها مرحله دانشگاهی نخواهند داشت و آثار  شرکت‌کنندگان باید بصورت مستقیم جهت ارزیابی در مرحله سراسری از طریق سامانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.

بخش فناوری بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد شامل تولید اپلیکیشن، کانال‌های مجازی قرآنی، نرم افزار های قرآنی در حوزه ها معارف و مهارت‌های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی و ترویجی در حوزه فعالیت‌های قران و عترت (ع) است.

در بخش ادبی نیز آثار در رشته های شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی و در بخش هنری و صنایع دستی آثار در رشته های خوشنویسی (نستعلیق- نسخ)، عکاسی، فیلم کوتاه، نقاشی، نمایش (تئاتر صحنه)، معرق و منبت، تذهیب، تابلو فرش، تیزر، نماهنگ، طراحی پوستر داوری می شوند.

همچنین از امسال بخش ویژه شهید سردار سلیمانی به جشنواره قرآنی هدهد افزوده شده است.

کد خبر 4977661

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان سنجش منصور غلامی آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی آموزش پزشکی وزارت بهداشت امتحانات پایان ترم جشنواره قرآنی هدهد دوره از جشنواره ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان گفت: نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن روز جمعه با حضور ۱۶۳ قرآن‌آموز لرستانی در خرم‌آباد و بروجرد برگزارشد.
حجت‌الاسلام صادق جعفرپور افزود: شرکت‌کنندگان در رده سنی ۱۲ تا ۶۰ سال هستند که در بین این افراد، کسانی هستند که نابینا بوده و حافظ کل قرآن هستند و همچنین برخی دارای معلولیت هستند، اما اُنس با قرآن سبب شده تا در مسیر کلام خدا حرکت کنند و به موفقیت‌هایی دست یابند.
رئیس امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: در این دوره، شرکت‌کنندگان در حفظ ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ ۳۰ جزء با هم به رقابت پرداختند.
حافظانی که موفق به کسب نمره قبولی شوند یکی از ۵ درجه دکترا (درجه یک -استاد حفظ قرآنی)، فوق لیسانس (درجه دو- حافظ ممتاز قرآنی)، لیسانس (درجه سه -حافظ کل قرآن)، فوق دیپلم (درجه چهار -حافظ ۲۰ جزء) و دیپلم (درجه پنج- حافظ ۱۰ جزء قرآن) را دریافت خواهند کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین جعفرپور با بیان اینکه ۳ هزار قرآن‌ آموز در استان وجود دارد گفت: این افراد در ۱۷۰ خانه قرآن و ۷۲ مؤسسه قرآنی حضور دارند که مربیان باتجربه در این مؤسسات تلاش می‌کنند تا قرآن‌ آموزان را در رشته‌های مختلف یاری کنند.

دیگر خبرها

  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • رقابت ۱۶۳ لرستانی در نوزدهمین آزمون تخصصی قرآن